top of page
sola3.jpg

- kompetanse og innovasjon

ODD HANSEN ER OG HAR VÆRT EN AV DE LEDENDE
BOLIGUTVIKLERNE PÅ HAUGALANDET I OVER 30 ÅR
OLAHUS - EN DEL AV ODD HANSEN KONSERNET

ODD HANSEN AS - ET TRYGT VALG

Odd Hansen AS har i over 30 år vært en av de ledende boligutviklerne i Rogaland og Sunnhordland.

 

Vi har til nå levert over 1000 boliger av ulike typer til våre kunder i regionen. Det er trygt å velge Odd Hansen AS som leverandør av ditt nye hjem.

s1-1920x1080kano-211216.jpg

Smedasundet 1, 150 leiligheter langs Smedasundet i Haugesund.

TANKEN BAK OLAHUSENE 

Vi kjenner alle uttrykket Ola Nordmann som blir brukt om den typiske nordmannen. Begrepet Olabukse er også viden kjent og brukes om bukser som er laget av dongeri eller annet kraftig og solid stoff.  

 

Vi viderefører den positive Ola betegnelsen gjennom godt håndverk, solide leveranser og ved å tilby markedets mest prisgunstige eneboliger - tilpasset folk flest.

SMART PRODUKSJON GIR USLÅELIGE PRISER
Olahus serien består av åtte ulike eneboliger som våre arkitekter og ingeniører sammen har utviklet.

 

Utseendemessing er modellene basert på kjente og kjære fasadeuttrykk, samt velprøvde planløsninger som fungerer i praksis. Stikkord i utviklingen har vært forenkling og standardisering, noe som gir en mye smartere produksjon og dermed uslåelige priser.

For å oppnå dette har vi også utviklet en ny og meget kostnadseffektiv prosess som gir oss full kontroll over alle ledd i produksjonen. Dette gir høy kvalitet og en unik oversikt over alle kostnader - noe som til slutt kommer deg som kunde til gode.

 

HØY STANDARD - BESTE BETALINGSBETINGELSER

Våre hus leveres i henhold til de enhver tid gjeldende forskrifter, og de fleste av dem har livsløpsstandard. Dette sikrer at husene har meget høy teknisk- og funksjonell kvalitet. Husene, som er under Husbankens arealkrav på maksimum 150 m2 BRA, er dessuten godkjent for finansiering i Husbanken - for den som måtte ønske det. 

 

Husene har fem års garanti i samsvar med Bustadsoppføringlova, og all betaling skjer først ved overtagelse. 

Den endelige prisen er selvsagt fastsatt på forhånd. Vi gir dessuten et års fastpris fra signering. Dette gir våre kunder full forutsigbarhet.

VI ER STOLTE AV OLAHUS!

Vi er stolte av våre nye hus og påstår at et hus i Olahus serien er et smart valg for alle som søker en optimal enebolig til markedets gunstigste priser - sammenlign oss gjerne med hvem som helst.

Du ordner tomten, vi fikser resten - enkelt og greit!

17005_BRINGEDALSTUNET-02.jpg

Odd Hansen har spesialisert seg på terrasseblokker.

om
bottom of page